s

Uygun Fiyatlı Eczane Tabelası

Uygun Fiyatlı Eczane Tabelası

Her gün önünden Geçtiğimiz yüzlerce eczanenin tabelaları ile de karşılaşıyoruz. Hatta tabeladan görüp eczane olduğunu anladığımız da oluyor. Peki, eczane tabelalarının özellikleri nelerdir? Eczane tabelası yapımı nasıl gerçekleşir? En uygun fiyatlı eczane tabelası nerede yaptırılır?

Eczane Tabelası Nasıl Olmalıdır?

Her eczanenin belli başlı dikkat etmesi gereken unsurlar bulunmaktadır. Eczane tabela yönetmeliği ile eczanelerinize yaptıracağınız tabelaların nasıl olması gerektiğini öğrenebilirsiniz. Eczane tabelası yapımı sırasında da eczane tabela yönetmeliği oldukça önemlidir. Uygun fiyatlı eczane tabelası kadar kurallara uygun eczane tabelası gerekmektedir. Standartların dışında kalan tabelalar genellikle kaldırılmaktadır. Devlet tarafından belirlenen eczane tabelası yapımında zemin ölçüsü oldukça önemlidir.

Zemini 200 cm gelen eczane tabelaları: Zemini 200 cm gelen eczane tabela kapsamında harf yüksekliği 25 cm “eczane” yazısı genişliği ise 9 cm’dir. Tabelanın ölçüleri ise 200 x 45 cm olması gerekmektedir.

Zemini 300 cm gelen eczane tabelaları: Zemini 300 cm gelen eczane tabelanın ölçüleri 300 x 70 cm’dir. Harf yüksekliği olarak 38 cm ve “eczane” yazısı genişliği ise 14 cm olarak uygulanmaktadır.

Yukarıda belirttiğimiz ölçülerde kırmızı ya da beyaz tabelalar yaptırabilirsiniz. Fakat kırmızı alanı dilediğiniz kadar genişletirken beyaz alanın aynı oranda kalması oldukça önemlidir.

Eczane Tabelası Yapımı

Eczane tabelası yaptırırken en önemli etkenlerden biri de dikkat çekici olmasıdır. Eczane tabela yönetmeliği de bu nedenle kurallar koymaktadır. Nöbetçi eczanelerin, eczane saatlerinin de yer aldığı eczane tabelası yapımı sırasında ölçüler kadar insanların dikkatini çekme oranı da önemlidir.

Uygun Fiyatlı Eczane Tabelası Gebze Reklam’da!

Siz de hem eczane yönetmeliğine uygun hem de uygun fiyatlı eczane tabelası yaptırmak istiyorsanız aradığınız çözüm Gebze Reklam’da. Gebze Reklam aracılığıyla yaptıracağınız bütün tabela ve reklam ürünleri hem ekonomik hem de güvenilir. Eczane tabelası yapımında en önemli unsurlardan biri olan dayanıklılık ve kaliteli malzeme kullanımı Gebze Reklam ile bir tık uzağınızda. İster firmamızı ister web sitemizi ziyaret ederek aradığınız eczane tabelaları hakkında detaylı bilgilere sahip olabilir, istediğiniz eczane tabelası yapımı için anında bize ulaşabilirsiniz.

ONLINE FİYAT TALEP FORMU