s

İnşaat Tabelası Zorunlu Mudur?

İnşaat Tabelası Zorunlu Mudur?

Her sektörün kendine göre belirli kuralları mevcuttur. İnşaat sektörü de kendine göre kuralları olan başlıca alanlardandır. Hem uyarı tabelaları hem de çalışan sağlığı açısından oldukça risk barındıran inşaat sektörü bütün bu riskleri en aza indirebilmek adına belli başlı kurallara ve yönetmeliklere sahiptir.

İnşaat Tabelası Zorunlu Mu?

İnşaat sektöründe inşaat tabelası zorunludur. İnşaat sektöründe çalışan firmalar yapılacak olan projenin detaylarını, projelerin başlangıç ve bitiş tarihlerini inşaat tabelası üzerinden belirtmelidir. Bu tabelalar proje hakkında detaylar barındırdığı gibi aslında bir reklam çeşidi olarak da görülebilmektedir. İnşaat alanındaki proje hakkında bilgi verirken inşaat tabelası sayesinde proje sahibi, firma da tanınmaktadır. İnşaat tabelası her ne kadar zorunlu olsa da tercihe bağlı olması halinde de reklam açısından oldukça tercih edilen bir reklam ürünü olarak karşımıza çıkmaktadır.

İnşaat Tabelası Nasıl Olmalıdır?

İnşaat tabelası yönetmeliği gereğince inşaat tabelasının bazı şartlara uygun olması gerekmektedir. Her ne kadar projenin alanına ve proje sahibine göre değişkenlik gösterse de inşaat tabelası yönetmeliği gereğince inşaat tabelası en az 0,5-0,7 m ebatlarında olmalıdır. Firmalara bağlı olarak daha büyük boyutlarda inşaat tabelası olsa da inşaat yönetmeliği en düşük ölçüleri belirlemektedir. Arazi tabelası, inşaat bilgi tabelası, yol ve site tabelası, şantiye bilgi panosu gibi birçok çeşidi bulunan inşaat tabelası proje sahibi için de oldukça önemlidir.

Bütün Tabela İhtiyaçlarınız Gebze Reklam’da!

Gerek inşaat tabelası yönetmeliği gereğince gerek reklam amaçlı inşaat tabelaları oldukça tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. İnşaat tabelalarının en önemli özellikleri her mevsime dayanıklı ve uzun ömürlü olmasıdır. Bu nedenle inşaat tabelası fiyatlarını karşılaştırırken kaliteli olmasına da oldukça özen göstermeniz gerekmektedir. Gebze Reklam olarak inşaat tabelası ürünlerimizdeki seçenekleri daha detaylı görmek, ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için size firmamıza bekliyoruz! Üstelik Gebze Reklam aracılığıyla yaptıracağınız bütün tabela ve reklam çeşitleri hem ekonomik hem de güvenilir. Siz de ihtiyacınız olan bütün tabela çeşitleri için firmamızı ziyaret edebilir, web sitemiz üzerinden ürünlerimize anında ulaşabilirsiniz.

ONLINE FİYAT TALEP FORMU