s

Yönlendirme Tabelası Ölçüleri Nelerdir?

Yönlendirme Tabelası Ölçüleri Nelerdir?

Reklam sektörü her geçen gün daha fazla önemli hale gelirken tanıtım yolları da çeşitlenmektedir. Özellikle tabelalar bu durumda daha fazla önem kazanırken tabela modelleri de her gün daha da farklılaşmaktadır. En çok karşılaştığımız tabela çeşitleri ise hiç şüphesiz hayatımızı kolaylaştıran, gündelik yaşantımızda bize yardımcı olan yönlendirme tabelalarıdır.

Yönlendirme Tabelaları Nerelerde Kullanılmaktadır?

Gündelik süreçte her an yönlendirme tabelaları ile karşılaşmaktayız. Genellikle kamu alanlarında, yollarda, iş merkezlerinde, parklarda ve kurum girişlerinde karşılaştığımız yönlendirme tabelaları yeri geldiğinde bize yolu gösterirken yeri geldiğinde katları, birimleri ve yönleri göstermektedir. Gündelik hayatımızda açık ya da kapalı alan ayırt etmeden sıklıkla karşılaştığımız yönlendirme tabelaları hayatımızı da kolaylaştırmaktadır.

Yönlendirme Tabelası Ölçüleri Nelerdir?

Yönlendirme tabelaları kullanılacağı alana göre farklılık göstermektedir. Tabelaların üretimi sırasında kullanılan asıl malzeme alüminyumdur. Kullanıldıkları yere göre değişkenlik gösteren tabelalar genellikle giriş katları için 50x70 ya da 70x100 cm ölçülerinde tercih edilmektedir. Tabii ölçüler tabelanın büyüklüğüne, kullanılacağı alanın genişliğine ya da kullanılacağı konuma göre de değişkenlik göstermektedir.

İhtiyacınız Olan Ürünler Gebze Reklam’da!

Gebze Reklam olarak dilediğiniz modelde ve ölçülerde yönlendirme tabelalarını isteğiniz üzerine üretmekteyiz. Yönlendirme tabelaları iç mekan ve dış mekan olarak değişkenlik göstermektedir. Hem şık hem dikkat çekici olması gereken yönlendirme tabelalarının bir o kadar da uzun ömürlü ve dayanıklı olması gerekmektedir. Kolay kolay deforme olmayan, rengi bozulmayan ürünlerden üretilen yönlendirme tabelaları kolay kurulumu ile de pratik bir çözüm sağlamaktadır. Siz de ihtiyacınız olan yönlendirme tabelaları hakkında detaylı bilgi edinmek, yönlendirme tabelalarının üretim aşamalarını öğrenmek ve yönlendirme tabelalarımızın fiyatlarını karşılaştırmak adına web sitemizi ziyaret edebilir, firmamız ile iletişime geçerek yakından görme imkanı elde edebilirsiniz. Gebze Reklam olarak verdiğimiz bütün hizmetlerde hem ekonomik hem de kaliteli bir çözüm sunmayı amaçlamaktayız. Bu doğrultuda siz de yönlendirme tabelalarımızın modellerine bakabilir, kendi ihtiyacınıza uyacak özel siparişlerinizi verebilirsiniz. İhtiyacınıza yönelik özel üretimlerimiz ile Gebze Reklam olarak sizleri memnun etmek önceliğimizdir!

Siz de hemen Gebze Reklam kalitesini deneyebilirsiniz!

ONLINE FİYAT TALEP FORMU