s

İş Güvenliği Uyarı Levhaları Ne Anlama Gelir?

İş Güvenliği Uyarı Levhaları Ne Anlama Gelir?

Eğer bir işverenseniz işlerinizin kaliteli olması kadar personellerinizin güvenliği de oldukça önemlidir. Personellerinizin güvenliği için çalışma ortamınıza göre değişkenlik gösterebilecek bazı unsurlar da bulunmaktadır. Bu unsurların başında da iş güvenliği uyarı levhaları gelmektedir. İş güvenliği uyarı levhaları hem size hem personellerinizi düşünmektedir. Hem personelleriniz hem de şirketiniz için iş güvenliği uyarı levhaları oldukça önemlidir. İş güvenliği uyarı levhaları sayesinde yaşanabilecek kaza ve karışıklıklar büyük oranda engellenmektedir. Uyarı ikaz levhası çeşitleri ise çalışma ortamına göre farklılık göstermektedir.

Uyarı İkaz Levhası Çeşitleri

Özellikle inşaatlar, yol yapımları ve işletmeler açısından zorunlu olarak kullanılması gereken iş güvenliği uyarı levhaları can güvenliğini ciddi derecede korumaktadır. Fosforlu, ışıklı ve elektrikli uyarı ikaz levhası çeşitleri firmalar tarafından en çok tercih edilen ürünlerin başında gelmektedir.

İş Güvenliği Uyarı Levhaları Hangi Anlamları Taşımaktadır?

İş güvenliği ikaz levhaları anlamlarına ve kullanılacak yerlere göre birçok çeşide ayrılmaktadır. Kullanılan iş güvenliği ikaz levhalarının her biri farklı bir anlama gelmektedir. Buna ragmen iş güvenliği uyarı levhalarının belli bir sınıflandırması da tabii ki bulunmaktadır. Bu sıralamanın en önemli unsurlarından biri de iş güvenliği uyarı levhalarının şekilleridir. Üçgen, kare, dikdörtgen ve daire olarak sınıflandırılan uyarı ikaz levhası çeşitleri renklerine göre de ayrışmaktadır. Yangın ve güvenli olmayan eylemleri vurgulamak için kırmızı, çalışanların dikkatini çekmek için sarı, ilk yardım ve acil çıkış eylemleri için yeşil, kişisel güvenlikler için mavi renkli uyarı ikaz levhası çeşitleri bulunmaktadır.

Uyarı İkaz Levhası Çeşitleri Gebze Reklam’da!

Siz de hem işletmeniz hem personellerinizin güvenliği için yasaklayıcı, emredici, yangın, genel maksatlı, uyarıcı, acil durum gibi oldukça çeşitli iş güvenliği levhalarına Gebze Reklam aracılığıyla anında sahip olabilirsiniz. Aradığınız uyarı ikaz levhası için firmamızı ziyaret edebilir ya da web sitemiz üzerinden ürün çeşitlerimizi inceleyebilirsiniz. Üstelik ister firmamızdan isterseniz de web sitemizden yapacağınız bütün alışverişler hem uygun hem de kaliteli. Siz de hem personellerinizi hem de işletmenizi düşünüyorsanız aradığınız çözümler Gebze Reklam’da.

ONLINE FİYAT TALEP FORMU